Eko Borsa Vam nudi kese za plasman robe koje nisu napravljene da se jednom iskoriste i bace, već da se koriste kao sredstvo za reklamu Vaše firme, dizajnirane da promovišu Vaše ime i Vašu robu.

Eko Borsa pretvara potrošačke kese u pokretne izloge!

Pored toga, Eko Borsa koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi (biorazgradivi) i koji daju modernu i “trendi”  notu Vašem pakovanju. U skladu sa standardima koji su već široko prihvaćeni u EU, osnovni materijal od koga su naše kese napravljene je PAPIR. Velika većina poznatih imena iz svijeta mode, velike robne kuće i trgovački lanci  već odavno koriste papirne kese kao osnovni vid ambalaže.

Priključite se ovom talasu, budite i Vi moderni i „eko“!

Eko Borsa vrši prevoz i dostavu većih količina kupljene robe na teritoriji Podgorice i cijele Crne Gore. Za sve usluge vezane za dostavu i transport molimo Vas kontaktirajte nas unaprijed. Manje količine mogu biti dostavljene koristeći servis Taksi Podgorica www.taxipodgorica.com isključivo po želji kupca. Dostavu plaća kupac, po standardnoj cijeni taksi udruženja iz Podgorice. Eko Borsa ne odgovara za eventualna oštecenja robe nastala prilikom koristeći usluge trećih lica . Ako zelite da transportujete vecu kolicinu robe sa nekim taksi udruzenjem, takvu uslugu takodje dogovarate direktno sa njihovim dispečerskim centrom.

KONTAKT

DIREKTOR
Dejan Kažić
Mob.       068 022 970
Tel./Fax. 020 260 170
E-mail.  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

INFORMACIJE

KANCELARIJA - MAGACIN
Eko Borsa d.o.o.
Donja Gorica bb
81000 Podgorica

Ž.R. 540-4006-58 Erste Banka
PIB: 02813360